Vendéglátó helyek

Település:
Bács-Kiskun megye, Kecel


Kecel Pap Tanya


Vendégházunk Kecel központjától 2,5 km-re a gyümölcsösökkel és szőlőtermő területekkel, közel 10 hektár legelővel övezett alföldi tanyavilágban található csendes, nyugodt környezetben.

Pap Tanya Vendégház és Bemutató tanya

Vendégházunk kecel központjától 2,5 km-re a gyümölcsösökkel és szőlőtermő területekkel, közel 10 hektár legelővel övezett alföldi tanyavilágban található csendes, nyugodt környezetben. A 167 éves múltra visszatekintő felújított épület könnyed pihenésre ad lehetőséget a jelenkor igényeit is kielégítő összkomfortos szobáival, télen-nyáron alkalmat adva a pihenésre, akár kisgyermekes családok, akár a fiatalabb és idősebb korosztály részére is. Az étkezésekhez és az elkészítendő ételekhez teljes értékű felszerelt konyha áll rendelkezésre mindkét apartmanban. Az udvaron bográcsozási és szalonnasütési lehetőséget kínálunk. Igény szerint falusi vendégasztal szolgáltatást tudunk nyújtani saját termékeinkből.

Apartmanok
A házban 2 külön bejáratú apartman áll vendégeink rendelkezésére, melyek maximum 2x3 fő részére nyújtanak kényelmes pihenést. Mindkét apartman önálló zuhanyzóval és felszerelt konyhával rendelkezik. A feljáró és a bejárat akadálymentesített, így a mozgásukban korlátozott vendégeink is használhatják apartmanjainkat.

Bemutatkozás
Keceli születésűek révén igyekszünk megőrizni az itteni szőlőművelő emberek életformájának emlékét, melyet a hagyományos borkészítés eljárása során mutatunk be. A téli hónapok során, igény szerint a hagyományos disznóvágás is megismerhető, melynek végén falusi vendégasztal keretében lehet megkóstolni az elkészített finomságokat. Ezen kívül az állatsimogatóban ismerkedni lehet őshonos állatfajtákkal, mint pl. racka birka, mangalica, gyöngytyúk, stb. Lehetőség van még lovaglásra és lovas kocsizásra is.
 

Cím: 6237 Kecel, III. körzet 77/1.
Tel.: 06/70 331-85-15,  06/70 338-44-80
E-mail : edaun@mailbox.hu
Férőhely: 2*3fő
Áraink: 3.000 Ft/fő/éj

 

Forrás:  kecel.hu

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »